Health tech.
Gjort bedre.
FlexCare patient- og plejeterminal gør livet som indlagt lettere
Se hvad Flexcare kan
Telefoni.
Gjort bedre.
Xtra er innovativ erhvervstelefoni, som gør op med årtiers vanetænkning. Prøv telefoni på en ny måde...
Få en bedre løsning
IT.
Gjort bedre.
IT-løsninger skal gøre dit arbejde bedre og dit liv nemmere. Powernet ved hvordan...
Click Here
Tidligere
Næste

Det handler ikke om
hvad teknologien kan

Det handler om,
hvad den skal kunne

Powernet udvikler IT-løsninger til mennesker. Vi mener nemlig, at teknologi kun er noget værd, hvis den tager udgangspunkt i de mennesker, som bruger den. Når den gør dit arbejde bedre. Når den gør dit liv nemmere. Når den gør det komplicerede enkelt.

Powernet er teknologi. Gjort bedre.

Support

Support som er til at forstå

Powernets support hjælper med alt fra hardwarefejl på servere, pc’er og printere til diagnosticering og teknisk support på komplekse systemer.

Powernets supportteam står til rådighed døgnet rundt, året rundt, i et sprog, der er til at forstå.

Se vores driftstatus her

Få hjælp med fjernsupport

Kontakt Powernet support

FlexCare

Innovation der gør
indlæggelsen bedre

Underholdning, kommunikation og unikt tilpassede apps: Markedets stærkeste patient- og plejeterminal er udviklet i samarbejde med danske hospitaler til at gøre livet som indlagt lettere.

FlexCare

Erhvervstelefoni på en ny måde

Med vores egen, innovative platformsløsning gør Xtra op med årtiers vanetænkning i erhvervstelefoni. Platformen er gratis. Funktioner, trafik og service er inkluderet. Og du betaler kun for det faktiske antal brugere. Så enkelt og effektivt kan det gøres.

IT-løsninger

IT udviklet til dine behov

De fleste mennesker er i bund og grund ligeglade med IT. Det skal bare virke. Og det sørger vi for. Powernets løsninger gør dit arbejde bedre og dit liv nemmere. Og hvis du oplever et problem, er vi klar til at hjælpe; døgnet rundt og i et sprog, der er til at forstå.

Nytænkning driver udvikling

Innovation skaber vækst

Innovation har i århundrede været den primære årsag til økonomisk fremskridt. Økonomer har beregnet, at ca. 50% af USA’s årlige vækst i bruttonational-produkt skal tilskrives stigninger i innovation.

Er der nogen derude?

Goldenberg, Lehmann og Mazursky undersøgte i et MSI working paper 200 innovative produkter og kom frem til, at de vigtigste karakteristika for succesfulde innovationer er, at produkterne sparede penge, mødte kundernes behov og understøttede allerede eksisterende adfærd.

Er I med?

En undersøgelse fra London Business School har vist, at virksomheder, der i høj grad involverer deres kunder i udviklingen af nye produkter, får syv gange så stort et udbytte af deres indsats. Hos Powernet lytter vi altid til vores kunder og det bedste vi ved er, når nogen siger ”Ville det ikke være bedre, hvis…”.

Powernet udvikler IT-løsninger til mennesker

Det er teknologi. Gjort bedre.