IT.

Gjort bedre.

IT-løsninger skal gøre dit arbejde
bedre og dit liv nemmere.
Powernet ved hvordan.

IT-løsninger til mennesker

Hos Powernet er teknologi mere end hardware, software og endeløse datastrømme. For os handler teknologi først og fremmest om at hjælpe de mennesker, som benytter den.

NETVÆRK

Trådløs, kablet og VPN

Powernet etablerer netværk til ethvert behov for virksomheder af enhver art. Vi baserer vores netværksløsninger på markedets bedste produkter og vores egen årelange erfaring. Det sikrer ikke alene optimal drift på ethvert tidspunkt, men også den fleksibilitet og sikkerhed, som vi ved er afgørende for vores kunder.

En stærk forbindelse

Fiberforbindelse

Med en fibernetforbindelse fra Powernet løber du aldrig tør for båndbredde. Vores fiberløsninger giver en stabil og fremtidssikret forbindelse, hvor hastigheden skrues op, når behovet ændrer sig.

ADSL-forbindelse

Med Powernets ADSL-løsning får du en stabil forbindelse fra 5/2 Mbit til 70/10 Mbit. Alle vores ADSLforbindelser leveres med vores failover-løsning.

Hosting

Powernet IT teknologi

Hosting

Dine data er i de bedste hænder hos Powernet. Vores hosting-løsninger opfylder de højest tænkelige krav til både oppetid, sikkerhed og backup.

Hosted Exchange

Med Powernet Hosted Exchange får du glæde af fuldt integreret mail, kalender og Sharepoint i hele virksomheden.

Powernet
holder dig kørende

Backup

Powernets Remote Backup tager automatisk backup af dine data og opbevarer dem i vores sikrede datacenter. Så hvis uheldet er ude, kan du genoprette alt på et øjeblik.

Failover

Failover betyder, at du aldrig mister forbindelsen. Hvis din internetforbindelse afbrydes, overtager den alternative mobilforbindelse og sikrer adgang for din telefoni, mail, betalingsterminal mm.

Sikkerhed

Neværkssikkerhed

Powernets sikkerhedsløsninger udgør et solidt bolværk mod IT-kriminalitet og sikrer, at hverken jeres netværk eller følsomme oplysninger er i fare.

Overvågning

Videoovervågning er en effektiv sikring mod indbrud og hærværk. Powernets overvågningsløsninger sikrer både lokaler, produktion og logistik.

Alt det nødvendige

Hardware
Powernet leverer alle former for hardware, fra servere PC’ere og laptops til netværkskomponenter og printere.

Software
Powernet er Microsoft SPLA-leverandør. Det betyder, at du kan leje din software på månedsbasis og altid holde dig opdateret.

Kontakt Powernet

Kontaktform Popup

Powernet Communicator Mobil-app.

Automatisering
Med automatisering kan du ændre status, melde dig ind og ud af køer, samt sætte variabler når du ankommer til en lokation eller når du forlader den.

Status
Med Status vil du kunne ændre din status mellem ”ledig”, ”optaget”, ”Ude af huset”, ”Fri” samt ”Ferie”, samt angive periode f.eks. ved ferie. Denne status præsenteres på alle kollegaers Communicator Mobil App, samt på Dashboard

Kø funktioner
Her kan du hurtigt melde dig ind og ud af køer samtidig med du får du et overblik over, hvem der er meldt ind og om der er kunder i kø. Endvidere kan du hurtigt melde dig ind i en kø og afhjælpe kollegaer.

Nummer præsentation
Med nummerpræsentation kan du selv angive nummer der skal præsenteres ved udgående kald, f.eks. dit direkte nummer i virksomheden præsenteres mellem 8-16 på hverdage, og mellem 16-8 præsenteres f.eks. privat mobilnummer (hvis mobilnummer er integreret i Xtra løsningen)

Kollegaer/favoritter
Kollegaer som du ofte ringer til, kan lægges under favoritter på forsiden.

Telefonsvarer
Med telefonsvaren i mobil appen, er det muligt at aflytte sine beskeder på normalvis, modtag lydfil på mail med indtalte besked, få indtalte telefonsvarebesked præsenteret som tekst.

Opkaldslister
Se historik på indgående/udgående samtaler

Forbrug
Følg dit månedlige samtale- og dataforbrug

Viderestilling
Med aktivering af viderestilling, viderestilles alle dine kald til det angivne telefonnummer.

Optag samtale
Med knappen ”optag samtale”, er det muligt at aktivere optagelse af igangværende telefonsamtale.

Forstyr ikke
Forstyr ikke knappen kan aktiveres, og dine kald vil blive viderestillet til din telefonsvarer, så ikke du bliver forstyrret.

Support
Med Support knappen er vi ikke længere væk end et kald.

Indstillinger
I indstillinger er det muligt at tilpasse udseende, Banke på, adgangskode samt automatisering.

Ring op
Ring kollega op direkte via App.

Træk
Træk kollegas kald.

Omstil
Omstil dit aktive kald til kollega.

Overtag
Overtag aktiv samtale med kollega.

PowerNet Connect Telefoni.
Mange funktioner.

Call Back