IT.

Gjort bedre.

IT-løsninger skal gøre dit arbejde
bedre og dit liv nemmere.
Powernet ved hvordan.

IT-løsninger til mennesker

Hos Powernet er teknologi mere end hardware, software og endeløse datastrømme. For os handler teknologi først og fremmest om at hjælpe de mennesker, som benytter den.

NETVÆRK

Trådløs, kablet og VPN

Powernet etablerer netværk til ethvert behov for virksomheder af enhver art. Vi baserer vores netværksløsninger på markedets bedste produkter og vores egen årelange erfaring. Det sikrer ikke alene optimal drift på ethvert tidspunkt, men også den fleksibilitet og sikkerhed, som vi ved er afgørende for vores kunder.

En stærk forbindelse

Fiberforbindelse

Med en fibernetforbindelse fra Powernet løber du aldrig tør for båndbredde. Vores fiberløsninger giver en stabil og fremtidssikret forbindelse, hvor hastigheden skrues op, når behovet ændrer sig.

ADSL-forbindelse

Med Powernets ADSL-løsning får du en stabil forbindelse fra 5/2 Mbit til 70/10 Mbit. Alle vores ADSLforbindelser leveres med vores failover-løsning.

Hosting

Hosting

Dine data er i de bedste hænder hos Powernet. Vores hosting-løsninger opfylder de højest tænkelige krav til både oppetid, sikkerhed og backup.

Hosted Exchange

Med Powernet Hosted Exchange får du glæde af fuldt integreret mail, kalender og Sharepoint i hele virksomheden.

Powernet
holder dig kørende

Backup

Powernets Remote Backup tager automatisk backup af dine data og opbevarer dem i vores sikrede datacenter. Så hvis uheldet er ude, kan du genoprette alt på et øjeblik.

Failover

Failover betyder, at du aldrig mister forbindelsen. Hvis din internetforbindelse afbrydes, overtager den alternative mobilforbindelse og sikrer adgang for din telefoni, mail, betalingsterminal mm.

Sikkerhed

Neværkssikkerhed

Powernets sikkerhedsløsninger udgør et solidt bolværk mod IT-kriminalitet og sikrer, at hverken jeres netværk eller følsomme oplysninger er i fare.

Overvågning

Videoovervågning er en effektiv sikring mod indbrud og hærværk. Powernets overvågningsløsninger sikrer både lokaler, produktion og logistik.

Alt det nødvendige

Hardware
Powernet leverer alle former for hardware, fra servere PC’ere og laptops til netværkskomponenter og printere.

Software
Powernet er Microsoft SPLA-leverandør. Det betyder, at du kan leje din software på månedsbasis og altid holde dig opdateret.