Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Indholdsfortegnelse

Formål

Denne privatlivspolitik redegør for hvordan PowerNet behandler personoplysninger på de websites som PowerNet Aps administrerer, inklusiv de personoplysninger som indsamles ved hjælp af cookies.

Dataansvarlig

PowerNet ApS
Vallensbækvej 20A
2605 Brøndby
CVR: 35240136

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der på den ene eller anden måde kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række af de informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indholdet på siden, hvis du udfylder en kontaktformular eller booker en demo.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP-adresse, geografisk placering af din IP-adresse, samt hvilke sider du klikker på når du besøger hjemmesiden.

Når du selv indtaster informationer i vores kontaktformularer, behandler vi: Navn, virksomhedsnavn, din stilling, telefonnummer, e-mail.

Sikkerhed

Vi anvender passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger, som sikrer integriteten og fortroligheden af de personoplysninger vi behandler.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og registrere din kontaktinformation, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at vi kontakter dig. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold. Vi bruger aldrig personoplysninger til andre formål end det de blev indsamlet til.

Periode og opbevaring

Vi opbevarer ikke informationer længere end strengt nødvendigt. Vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige for at opnå det formål, som vi indsamlede dem til.

Videregivelse af oplysninger

Hvis du accepterer, at vi videregiver oplysninger om din brug af websitet til tredjeparter, så bruger vi dem til at målrette vores annoncering. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om i kolonnen ”udbyder”, i cookiedeklarationen under afsnittet om ”Cookies” nedenfor.

Underdatabehandlere

Vi benytter i nogle tilfælde underdatabehandlere til opbevaring og behandling af persondata. De behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til deres egne formål.

Vi indgår databehandleraftaler med vores eksterne samarbejdspartnere, som sikrer at de lever op til de samme krav som os selv.

Vi anvender kun databehandlere i EU.

Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i hvilke personoplysninger vi behandler om dig.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes eller begrænse hvordan de anvendes.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Du har ret til at få rettet eller slettet de oplysninger, vi behandler om dig hvis du ikke mener de er rigtige.

Du kan skrive en mail til gdpr@powernet.dk hvis du vil bruge dine rettigheder.

Du har ret til at klage til Datatilsynet over vores behandling af personoplysninger.

Cookies

Vi bruger cookies til bedre at forstå hvem som besøger vores website, ved at analysere trafikken og derigennem tilpasse vores indhold. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

Vi gemmer kun cookies på din enhed uden at spørge om lov, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal du give os lov.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke omkring hvilke cookies der gemmes nedenfor. Her kan du også se hvad det præcise formål er for hver enkelt cookie. Deklarationen opdateres automatisk hver måned.

Kontakt Powernet

Kontaktform Popup

Powernet Communicator Mobil-app.

Automatisering
Med automatisering kan du ændre status, melde dig ind og ud af køer, samt sætte variabler når du ankommer til en lokation eller når du forlader den.

Status
Med Status vil du kunne ændre din status mellem ”ledig”, ”optaget”, ”Ude af huset”, ”Fri” samt ”Ferie”, samt angive periode f.eks. ved ferie. Denne status præsenteres på alle kollegaers Communicator Mobil App, samt på Dashboard

Kø funktioner
Her kan du hurtigt melde dig ind og ud af køer samtidig med du får du et overblik over, hvem der er meldt ind og om der er kunder i kø. Endvidere kan du hurtigt melde dig ind i en kø og afhjælpe kollegaer.

Nummer præsentation
Med nummerpræsentation kan du selv angive nummer der skal præsenteres ved udgående kald, f.eks. dit direkte nummer i virksomheden præsenteres mellem 8-16 på hverdage, og mellem 16-8 præsenteres f.eks. privat mobilnummer (hvis mobilnummer er integreret i Xtra løsningen)

Kollegaer/favoritter
Kollegaer som du ofte ringer til, kan lægges under favoritter på forsiden.

Telefonsvarer
Med telefonsvaren i mobil appen, er det muligt at aflytte sine beskeder på normalvis, modtag lydfil på mail med indtalte besked, få indtalte telefonsvarebesked præsenteret som tekst.

Opkaldslister
Se historik på indgående/udgående samtaler

Forbrug
Følg dit månedlige samtale- og dataforbrug

Viderestilling
Med aktivering af viderestilling, viderestilles alle dine kald til det angivne telefonnummer.

Optag samtale
Med knappen ”optag samtale”, er det muligt at aktivere optagelse af igangværende telefonsamtale.

Forstyr ikke
Forstyr ikke knappen kan aktiveres, og dine kald vil blive viderestillet til din telefonsvarer, så ikke du bliver forstyrret.

Support
Med Support knappen er vi ikke længere væk end et kald.

Indstillinger
I indstillinger er det muligt at tilpasse udseende, Banke på, adgangskode samt automatisering.

Ring op
Ring kollega op direkte via App.

Træk
Træk kollegas kald.

Omstil
Omstil dit aktive kald til kollega.

Overtag
Overtag aktiv samtale med kollega.

PowerNet Connect Telefoni.
Mange funktioner.

Call Back